Second hand kläder på nätet

Köp och sälj begagnade märkeskläder hos chancetwo.se

Vill du tryggt, enkelt och smidigt handla begagnade kläder online? Hos chancetwo.se hittar du begagnade märkeskläder till schyssta priser. Att köpa dina skor, accesoarer och kläder hos oss är både bra din plånbok och miljön. Ett smartare val helt enkelt!

Second hand kläder på nätet

Köp och sälj begagnade märkeskläder hos chancetwo.se

Vill du tryggt, enkelt och smidigt handla begagnade kläder online? Hos chancetwo.se hittar du begagnade märkeskläder till schyssta priser. Att köpa dina skor, accesoarer och kläder hos oss är både bra din plånbok och miljön. Ett smartare val helt enkelt!

Utvalda produkter

Vad är chancetwo.se?

Chancetwo.se erbjuder dig ett stort utbud av second hand kläder online. Vår idé är att erbjuda begagnade märkeskläder av riktigt bra kvalitet, till fantastiska priser. Du som köper begagnade kläder online sparar inte bara på dina egna pengar, utan du gör även ett smart val för vår planet. Vårt mål är att attrahera köpare med intresse för både välkända skandinaviska och internationella klädesmärken som Boomerang,  Kenzo, Fred Perry och Ralph Lauren. Har du märkeskläder som du vill bli av med? Då är det bara att beställa en påse och fylla den med de skor, kläder eller accessoarer du vill att vi skall sälja åt dig. Självklart delar vi på vinsten. Vi sköter allting som är kopplat till försäljningen. Vi hämtar, fotograferar, paketerar och fraktar. Ju dyrare vara, desto större andel till dig! Vi säljer endast varor som vi värderar till 99 kronor eller mer. Alla varor som vi värderar till under 500 kronor kommer att hamna som auktion i vår traderabutik. Skickar du in kläder som värderas till under 99 kronor så debiteras du en avgift på 10 kronor från din övriga vinst i hanteringskostnad. Kläderna som värderas till under 99 kronor skänks sedan till välgörenhet.

Begagnade märkeskläder – ett smartare val

Chancetwo.se har ett tydligt mål – att modeintresserade skall kunna köpa och sälja kläder med gott samvete. Idén om att få fler att välja second hand kläder, resulterade i marknadsplatsen chancetwo.se. Dagens klädkonsumtion har ett högt pris. Utöver att det klart och tydligt påverkar plånbokens storlek när shoppinglusten har varit framme, påverkas även klimatet mer än vad vi tror när vi ständigt konsumerar nya kläder. Enligt naturskyddsföreningen köper vi svenskar  15-20 kg nya kläder och textil varje år, och 8 kg åker rätt ner i soporna. Om vi istället skulle välja att köpa second hand skulle vi kunna spara, 95 miljoner m³ vatten , 25 600 ton kemikalier  och hela 142 000 ton koldioxid. Genom att välja second han kan vi tillsammans spara in upp till 97 % av den energi som gått åt för att tillverka nya kläder. Därför vill vi på chancetwo.se erbjuda en bra marknadsplats för second hand online. Och kom ihåg –  även om det precis som med nya kländer finns olika prisklasser för begagnade märkeskläder så är det fortfarande billigare än om man ska köpa nytt.

Hitta din stil med second hand online

Att köpa begagnade kläder är inte bara bra för din ekenomi, det ger även möjlighet till att vara mer kreativ och hitta en mer unik stil. I dagens samhälle försvinner trender lika fort som de kommer, och butikerna byter ut och förnyar sitt sortiment konstant. Genom att handla second hand online går det att få fram fler fräscha kombinationer än vad den tillfälliga trenden möjliggör. Faktumet att det är kostar mindre att köpa begagnade kläder gör det möjligt att på ett väldigt prisvärt tillvägagångssätt experimentera med olika stilar, och på så sätt hitta sin egna, unika stil.

Om kläderna inte passar

Kläderna är begagnade, men du som kund skyddas likväl av svensk lag. När du handlar hos chancetwo.se skyddas du som konsument av konsumentköplagen och har därför öppet köp i 14 dagar. Det betyder att du i lugn och ro kan pröva kläderna noga, bekvämt och ostört i ditt eget hem. Om du av någon anledning inte skulle gillar varorna kan du utnyttja ditt öppna köp. Med andra ord tar du som kund inga risker när du beställer second hand kläder av oss på chancetwo.se. Skulle du vilja returnera hela eller delar av din beställning så är det bara att skicka tillbaka varan eller varorna till oss. Du som kund står då för frakten.

Köp begagnade märkeskläder online hos oss!

Till webbutiken

Att handla second hand

Second hand är ett engelskt uttryck som översätts till ”andra hand” på svenska. Second hand innebär använda eller begagnade varor som finns till salu i handeln så att dessa varor kan återanvändas av en ny ägare. Det är vanligt att second hand butiker drivs ideelt för att samla in pengar till en eller flera välgörenhetsorganisationer. Då har man möjlighet att skänka gamla kläder, möbler eller andra saker som man längre inte använder och vill bli av med. Second hand butiken säljer sedan dessa varor, och pengarna går till exempelvis stadsmissionen eller röda korset. Det är även vanligt med vinstdrivande second hand butiker. Affärsinriktade butiker som säljer begagnade kläder köper oftast in sina varor, antingen från privatpersoner eller företag, blir allt vanligare. Chancetwo.se är en second hand butik online som riktar sig mot modemedvetna och miljösmarta killar och tjejer som vill klä sig snyggt till ett riktigt bra pris.

Begagnade kläder online – bra för ekonomin

Begagnade kläder är helt enkelt riktigt schysst mot plånboken, och att köpa begagnade märkeskläder online hos Chancetwo.se är en unik möjlighet att köpa exlusiva kläder med hög kvalitet till låga priser. Vi på chancetwo.se kontrollerar noggrant alla varor vi lägger upp till försäljning och garanterar att kläderna är hela, fria från hål och fullt dugliga att använda. Om du av någon anledning inte skulle gilla de varor du fått hem från oss behöver du inte vara orolig! Det är bara att skicka tillbaka dom till oss så lägger vi upp dom till försäljning igen. Vi tycker att alla skall ha råd med fina märkeskläder. Vi vill ändra synen på second hand kläder som slitna och defekta kläder som inte duger att använda, genom att erbjuda begagnade och fräscha märkeskläder online. Vill du köpa snygga kläder på internet och få pengar över till annat? Spana in vår webbutik och utforska hur du med hjälp av oss kan hitta din stil. Billigt.

Personligt och unikt

Hos oss kan du hitta det där plagget som du alltid velat ha, men inte hittat till ett rimligt pris någon annan stans. Kanske finner du märkesjeansen, finklänningen eller jackan som sätter tonen för din unika stil. Vi vill ge dig möjligheten att handla kläder som du kanske inte skulle köpa nytt, men passar i alldeles utmärkt. Trender kommer och går, men om du väljer second hand online kan du hitta fina kläder som inte längre finns tillgängliga i butiker.

Begagnat med hög kvalitet

En av fördelarna som få tänker på när det kommer till begagnade kläder är att det i många fall är ett säkert kort. Om du köper nya kläder riskerar du att plaggen bli missfärgade efter första tvätten, vilket är ett orosmoment som försvinner om du väljer begagnat. Vi har alla vart med om frustrationen när man har köpt en ny fin tröja, som tappar passformen totalt efter ett fåtal användningar och tvättar. Att välja second hand löser även denna olyckliga situation. Om ett plagg har överlevt några tvättar och några användningar håller det i regel bra.